Редактор: e-mail: Снимка Уикипедия, Michał JózefaciukПървият президент на Украйна Леонид Кравчук претърпя планова операция

...
Редактор: e-mail: Снимка Уикипедия, Michał JózefaciukПървият президент на Украйна Леонид Кравчук претърпя планова операция
Коментари Харесай

87-годишният Леонид Кравчук претърпя сърдечна операция

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Уикипедия, Michał Józefaciuk

Първият президент на Украйна Леонид Кравчук претърпя планова интервенция на сърцето и се усеща добре, оповестява Strana.ua, базирайки се на собствен източник, непосредствен до политика.

" Първият президент на Украйна, 87-годишният Леонид Кравчук, който през вчерашния ден пропусна церемониалното съвещание на Радата по случай Деня на Конституцията, претърпя сърдечна интервенция. Операцията беше направена в Киев. Сега Леонид Кравчук се възвръща от интервенцията в поделение в болничното заведение. Лекарите споделят, че първият президент на Украйна се усеща добре, защото интервенцията е протекла по проект и без никакви странични проблеми ", се споделя в известието.

Кравчук, който беше президент на Украйна от 1991 до 1994 година, навърши 87 години през януари.

Превод: „ Петел “

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР